onsdag 17 september 2008

En stoppad korv!








Bilden ni ser här på Qäisa ljuger, hon är tjockare än bilden visar! Magen är stinn, hon är tung i kroppen - jag tippar att det är fem valpar därinne. Om en vecka får vi se. Qäisa bor för övrigt i hotelldelen av huset, vardagsrummet och sovrummet. Hon är van att vara ensamhund och gillar inte våra andra hundar utan vill vara i centrum själv. Nu får hon se vad som pågår i huset genom att vi har "rundgång" med grindar så hon kan välja om hon ska kolla hallen eller köket. Damen är i stort sett en kopia av sin mor Stina, nästan läskigt ibland, de är så otroligt lika. Här syns också några bilder av vår alternativa lapphundsträff i Renlunds potatisland i lördags. Inger är den gladaste av dem alla. Den hårdaste är mamma, 80 bast snart, hinkhanterarna var Micke och Robert, sen är Peder och Anna också med. Den sötaste bilden föreställer lille Johan, honom är jag mormors syster(!) till, snacka om äldrevarning! Tintin, som vi kallar Duhkka, är nästan lika söt han!

1 kommentar:

Anonym sa...

Ja kan man annat vara än glad då man får gräva potatis på sin lediga dag. Vi hade ju tur med vädret i alla fall.....
Obs!!! Kolla vilka som jobbar inte är det då potatis kungen Micke eller hans undersåte Robert inte, utan vi stackars värnlösa kvinnor och Peder.
Nog är det tur att vi ser till så dom har mat på bordet. Imorgon måste vi väl ut och jaga så vi får kött till potatisen. ///Inger