söndag 29 juni 2008

Bloggtorka och boksorg

Hej! Näe, jag har inte dött, men sitter av tidigare förklarade skäl väldigt lite vid datorn nuförtiden. Koncentrerar mig på att vila, ta promenader och emellanåt tycka synd om mig själv :o) Hundarna deppar när det blir så korta promenader, det syns riktigt hur de funderar när vi vänder om efter en kort bit; Vaaa??? Stannar du redan?
Som att jag inte har tillräckligt med sorger och bedrövelser så jag har numera också boksorg. Igår läste jag nämligen ut en fantastisk bok - bara snäppet sämre än Stieg Larsson-trilogin faktiskt... Den heter Tusen strålande solar och är skriven av Kaled Hosseini. Handlar om kvinnornas situation i Afghanistan. Läs den och du ska se att alla våra små i-landsproblem verkar fruktansvärt löjliga. Men boken är inte bara sorglig och gripande, den handlar även om två kvinnors vänskap. Ser ivrigt fram emot i morgon då jag går och köper Hosseinis första bok Flyga drake. Tror jag läser den i hammocken om vädret tillåter :o)

söndag 15 juni 2008

Skön söndag



I dag är en rätt bra dag, pratar nu utifrån ryggen/benet. Cyklade en sväng till Svensbyskolan där det var EM-pub, det gick bra. Vi var där en liten stund bara, alla bar gula Sverige-tröjor, men tyvärr vann ju Spanien med 2-1, så tröjorna gjorde inte så mycket verkan. Varken jag, eller ännu mindre Micke, är särskilt intresserade av fotboll. "Springa å jaga en boll..." brukar Micke säga :o)
Har med sorg i hjärtat insett att det inte blir någon WDS för mig, kan inte utsätta mig för den pärsen. Sitta i en bil som är det värsta jag gör, och dessutom i hela 200 mil - nix, hälsan kommer först. Men hoppas det går bra för er som ska dit och skulle det inte vara toppen om en Renlundare kom i topp, hihi. Skickar här en bild från "gräsklipparteamet" Bira och Micke samt en stolt Jonas med sin crossare. Jag är rädd varenda gång han far ut och kör. Ber en bön att inget ska hända!

måndag 9 juni 2008

En dålig dag

Varning, detta är ett klagoinlägg. I dag har jag ledig dag och har legat i soffan för att pigga upp mig själv. Bridget Jones dagbok brukar jag tycka är en riktig "må-bra-film" men inte ens den kunde få mig gladare. Orsak = jävlig ischias! I går var den värre än nånsin. Tryckte i mig 7 alvedon och 3 pronaxen - jag som hatar tabletter. Men det var riktigt olidligt, idag är det också mycket dåligt. Har fått en tid morgon hos läkaren igen... Suck. Har haft detta i tre månader varit sjukskriven två veckor, jobbat en vecka, men nix. Som sagt, snart blir jag desperat! Alla tips är hjärtligt välkomna.