måndag 6 juli 2009

En framgångsrik helg

Oj, det snurrar i skallen efter den här hektiska helgen som varit och sen direkt till jobbet efter utställningen... Men nu har lite klarnat om hur det egentligen gick! Här kommer en del roliga resultat:
På lördagen gick Piteås internationella och där placerade sig Renlundens Yrra som tredje bästa tik med CK - härlig tjej det där och hon kommer bara att bli ännu finare! Hon kommer på startsidan här när min webmaster har tid :o). Finskan BIRa, blev BIR, fjärde av fyra möjliga :o))))
På söndagen var det SLK ÖN:s utställning och där kom Valle på fjärdeplatsen i bästa hane. Av tikarna blev det storslam; snart åttaåriga Renlundens Jänta blev BIS!!! Fantastiskt roligt, hon var ovanligt välklädd och det gav utdelning, Jänta gillar annars lite luftigare klädsel, men det var ju en kylig dag så...
Jag fick den tvivelaktiga äran att gå med Renlundens Modji och det gick riktigt fint, för hon skötte sig alldeles utmärkt utan någon fågeljakt eller övriga påhitt. Belöningen blev Bästa tik-2! Matte Irene såg riktigt nöjd ut.
Sedan när det var dags för finnarna så gjorde Bira succé för femte gången på raken, BIR även idag, man fattar ju inte att det är sant även om jag ju förstår det när jag tittar på henne... Ulrika - det blir en dyr PR-kampanj det här för din uppfödning, hahaha. Vi blev också BIS-uppfödargrupp, kul även det, trots att ingen av de övriga grupperna ställde upp och konkurrensen alltså var obefintlig :oO.

Inga kommentarer: