torsdag 20 september 2007

Vuoitas och fulla fåglar

Jag måste bara få delge er den här roliga berättelsen från Renlundens Vuoitas, Björnbodas Tellas och Lappeåhs Druttans husse, Micke, som berättar så här roligt:
"Väl hemma efter hd-röntgen var Vuoitas trött. Ekorren fick raseriutbrott för att Vuoitas nonchade honom. Vuoitas som har som livsuppgift att hålla ekorren och hackspetten borta ifrån alla våra fågelholkar. Ekorren älskar det, tveksamt om hackspetten är av samma åsikt. Sen har vi våran rosentry-buske vid köket som fått bär utöver det vanliga och som alla trastar älskar. Dom super sej fulla på bären och tror dom är värsta stridisarna. Tellas och Druttan har gett upp att hålla borta dom därifrån för dom är aspackade redan tidigt på morgonen, det ligger fåglar lite varstans på tomten och sover ruset av sej, när dom väl nyktrar till någorlunda så vinglar dom tillbaka till rosentryn för en så kallad återställare.
Sen ska dom slåss. Jagar hundarna kors och tvärs fast dom inte kan flyga, ser ganska kul ut när dom vinglar fram med stöd av vingarna och skriker".

Tack Micke för den roliga historien och hoppas det är okej att jag publicerade den här på bloggen, tyckte den var värd det :o)

Inga kommentarer: